Workshop Erven & Tuinen Westerkwartier

(van gem Westerkwartier)
Woont u in het buitengebied van het Westerkwartier? Wilt u aan de slag met uw erf of tuin dan kunt u meedoen aan deze workshops. Na het volgen van de workshop kunt u gebruik maken van subsidie voor streekeigen beplanting, bijen- en vlinderplanten en het snoeien van fruitbomen.

Workshop Inrichten en Onderhoud Erf & Tuin

De workshop bestaat uit theorie, excursie en praktijk. De theorie wordt online gegeven via Zoom*. Op de excursieochtend bezoeken we een aantal (voorbeeld) erven en tuinen. Op de praktijkochtend gaan we bomen en struiken snoeien en aanplanten. Daarnaast krijgt u praktische informatie over onderhoud.

* Voor wie niet bekend is met Zoom, geven we vooraf uitleg, zodat iedereen de theorie kan volgen.

Data twee workshops

  1. theorieavond woensdag 3 november 19.30 – 21.30 uur, excursie zaterdag 6 november 9.30 – 12.30 uur;
  2. theorieavond woensdag 1 december 19.30 – 21.30 uur, excursie zaterdag 4 december 9.30 – 12.30 uur.

Aansluitend maken we afspraken voor de tuinadviezen bij deelnemers thuis. De praktijk van bovenstaande workshops is op zaterdag 11 december in de ochtend van 9.30 – 12.30 uur of in de middag van 13.00 – 16.00 uur.

Aanmelden en kosten

U kunt zich aanmelden via de website www.erven-tuinenwesterkwartier.nl of contact opnemen met Stieneke van der Wal, telefoonnummer 06 – 83 972 103, mail info@hetnoordererf.nl. Kosten: € 75,- per persoon voor de workshop inclusief cursusmap en aansluitend het tuinadvies.

Workshop Snoeien fruitbomen & Aanleg boomgaard

De workshop bestaat uit een theorieavond, twee praktijkochtenden en aansluitend een tuinadvies bij u thuis. De workshop vindt plaats in de periode januari – maart 2022. Meer informatie is te vinden op www.erven-tuinenwesterkwartier.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.