40 om Garnwerd

Ook in 2017; op 30 september. Meer informatie volgt…

(of spiek op de facebookpagina)

 


2016
De negende editie van de leukste wandeltocht van Groningen wordt op 24 september weer gelopen. De start is om 06.00 uur vanuit ’t Woaterbörgje in Garnwerd. Inschrijving en
briefing om 05.30 uur. De kosten zijn € 5, – per deelnemer. Deze tocht voert je langs een traject van 40 kilo meter door het Groninger landschap. Je komt langs plekjes waar je waarschijnlijk nog
nooit eerder geweest bent. Bij de finish wachten de gladiolen en een gratis uitsmijter. De vooruitzichten voor de tocht zijn goed.
Inmiddels is de tocht met 50 aanmeldingen vol ; meer kunnen er ook echt niet bij. De route is verkend en uitgezet door vrijwilligers en de kadootjes zijn gearriveerd bij ’t Woaterbörgje.
Niets staat een leuke gezellige dag nog in de weg!


Editie 2014: “Wat was het weer een prachtige dag en ondanks dat de organisatie hoopte op slecht weer, was het een dag met veel zon, weinig wind en goede zin. Heel vroeg vertrokken de dappere lopers en iedereen heeft de tocht uitgelopen! Bij aankomst werden de lopers opgewacht door kinderen met gladiolen en konden ze genieten van een welverdiende uitsmijter bij het woaterborgje. De verzorging en de organisatie was weer uitstekend en al met al was het weer een gezellig evenement, waar een klein dorp groot in kan zijn.”

40_om_garnwerd_20130928_384

 

Reacties zijn gesloten.