Garnwerd doet!

GarnwerdDoet 2017
Vrijdag 10 maart + zaterdag 11 maart. Al een aantal jaren is er tijdens GarnwerdDoet een hele hoop werk verzet. Vanuit de Kromme Akkers hebben we dit jaar weer een financiële bijdrage aangevraagd én gekregen vanuit de landelijke organisatie (€ 400,-). Plan is om het pannaveldje (‘voetbalkooi’ op het schoolplein) af te maken met wanden + goals. En we willen de hal op school graag een opfrisbeurt geven. Ook lijkt het ons goed om zwerfvuil op te ruimen in het dorp. Successen uit het verleden bieden geen enkele garantie, maar de afgelopen edities waren behalve heel nuttig ook beregezellig en werden de vrijwilligers enorm in de watten gelegd met allerlei lekkers gemaakt door Annemiek van der Meijden. Dus, doe je mee? Alle hulp is welkom!
Vrijdag starten we om 12 uur en gaan we tot 17 uur door. Zaterdag starten we om 12 uur en gaan we tot 16 uur door. Je hoeft natuurlijk niet alle uren mee te buffelen, een uurtje helpen kan ook!


In de zomer van 2013 ontstond er een bijzonder dorpsinitiatief: Garnwerd doet! Op diverse media werd hier regelmatig melding van gemaakt. Zo ook in de Ommelander Courant:
garnwer doet krantBerichtgeving werd ook door Philip gedaan op een externe site. De berichten zijn in dit word document terug te lezen.

 

Reacties zijn gesloten.