Verslag musical De Kromme Akkers

De grote feesttent in Garnwerd was op woensdagavond 10 juli, een dag voordat Garnwerd Grandioos los barst, al gezellig vol. De kinderen van groep 6 t/m 8 van obs De Kromme Akkers speelden een splinter nieuwe musical. Er was dit jaar namelijk niet een kant-en-klare musical ingestudeerd, het publiek kreeg een zelfgeschreven stuk gepresenteerd. De verhaallijn, het script, de filmpjes tussendoor: alles was zelf bedacht en uitgevoerd. Een hele klus!

Het publiek zag hoe een schoolklas tijdens een uitje een geheimzinnige doos vindt in de struiken. Wat is het? Ze gaan het uitzoeken! Terwijl juf samen met de klas contact zoekt met een museummedewerker die er misschien meer van weet, kunnen de kinderen één voor één hun nieuwsgierigheid niet bedwingen en nemen een kijkje in de doos. Ieder kind schiet de toekomst in naar z’n grootste droom. De één heeft haar eigen paard, een ander speelt op de Olympische spelen of is een superheld, een groepje beland op een avontuurlijk eiland, iemand zwemt letterlijk in het geld, twee vriendinnen hebben hun eigen dierenartsenpraktijk en nóg een ander staat als juf voor de klas. Als uiteindelijk ook juf er achter komt wat de mysterieuze doos is, springt ze in de tijdmachine zodat ze het afgelopen super leuke schooljaar nog een keer over kan doen! 
Tijdens het afsluitende lied staan er 22 stralende kinderen op het podium en een super trotse juf die voor het eerst zelfs een rol in de schoolmusical speelde.
Een zeer geslaagde avond. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.