Terugblik musical

Afgelopen woensdag speelde groep 7 en 8 van de Kromme Akkers de musical ‘Het goud van eiland Albatros’ in een gezellig volle tent. De generale repetitie moest ’s ochtends nog afgebroken worden vanwege de storm. De tent stond na de storm niet meer helemaal recht en het zelfgemaakte decor was er ook niet ongeschonden vanaf gekomen. Met man en macht is door docenten en de tentcommissie gewerkt om ’s avonds toch met een spetterende musical het dorpsfeest te openen!


Blije spelers, swingende liedjes, enthousiast publiek, trotse juffen en meester, perfecte techniek, een mooi decor, een afscheidslied en polonaise: de avond had alles in zich wat een afscheidsmusical hoort te zijn. De 13 kinderen uit groep 8 deden een extra diepe buiging en glijden over twee weken de school uit. 

“Nu de tijd gekomen is van het afscheid van groep 8. De basisschool doorlopen is, die ons zoveel heeft gebracht. Na het einde van een fijne tijd, gaan wij er nu van door. Maar niet zonder een feestje, dus zingen wij in koor…. Wij vieren feest met slingers en ballonnen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.