Snoeiwerkzaamheden rond de kerk

Vanaf aanstaande maandag 4 jul. zullen er een aantal hoogst noodzakelijke snoeiwerkzaamheden op het kerkhof verricht gaan worden. Bij een inspectie dit voorjaar is namelijk geconstateerd dat er een aantal bomen zijn die in slechte staat verkeren en dat een aantal bomen onderhoud behoeft. De volgende werkzaamheden zullen uitgevoerd worden: foto
–          het snoeien van de es aan de achterzijde van de kerk. Deze es heeft een grote zijtak die over de weg hangt. Er zit veel gewicht in deze tak en door een aantal zijtakken van deze grote zijtak te verwijderen wordt voorkomen dat de tak afbreekt en op de weg valt.

–          het snoeien van twee sierkersen op het terrein

–          het verwijderen van 1 sierkers. Dit betreft de scheef hangende sierkers, die sterk aangetast is door zwam en daardoor een gevaar voor de omgeving vormt. Helaas ontkomen we er niet aan dat deze mooie sierkers verwijderd moet worden.

–          het snoeien van de overige bomen op het kerkhof. Dit betreft kleine snoeiwerkzaamheden om bijvoorbeeld het straatnaambordje weer zichtbaar te maken.

Reacties zijn gesloten.