Musical obs Kromme Akkers in feesttent Garnwerd Grandioos

tekening Ruben van der MeerDe jaarlijkse musical van de leerlingen van groep 6 t/m 8 van OBS de Kromme Akkers vindt dit jaar niet plaats op school maar in de feesttent van Garnwerd Grandioos. Op woensdag 6 juli kunnen maar liefst 250 mensen geniet van de musical ‘Alles overboord’. Naast familie en vrienden van de jonge acteurs zijn ook alle Garnwerders, Feerwerders en musicalliefhebbers van harte welkom.

Musical Alles overboord!
Opschieten! Het cruiseschip De Wereldreis vertrekt zo. Van alle kanten komen de prijswinnaars aan. Ze hebben allemaal een gouden briefkaart van kapitein Klots gekregen en mogen gratis mee op reis.
De stemming zit er goed in, dit wordt een heerlijke reis. Totdat kapitein Klots iedereen aan het werk zet; er moet geboend en geschrobd worden. En dan is de boot ook nog lek.
Opgejut door de zusjes Summer en Frosty, ontstaat er paniek en chaos aan boord. Dit wordt verergerd door het feit dat de kapitein nog steeds niet wil zeggen waar de reis naar toe gaat.
En als je denk dat het niet erger kan, wordt het toch nóg erger. De motor begeeft het midden op zee terwijl er storm op komst is. Alle zware spullen moeten overboord! Nee, alles moet overboord! Als dit maar goed afloopt….

Praktische informatie:
Musical Alles overboord!
woensdag 6 juli, feesttent Garnwerd
aanvang: 19.45 uur (tent open om 19.30 uur), entree gratis
gespeeld en gezongen door: Auke, Linde, Lisa, Nine, Jack, Margot, Stefan, Robbin, Tibor, Obbe, Flo, Ruben, Lotte, Liang, Manzo, Remco, Marco, Jens, Melanie, Warre, Orson en Esmen.

Deze musicaluitvoering is mede mogelijk gemaakt door loket leefbaarheid van de provincie Groningen.

Reacties zijn gesloten.