Garnwerd Grandioos; van A(lles over boord) tot Z(ondag)

ggExtracompleet; het volledige programma van Garnwerd Grandioos:

Woensdag 6 juli:
In de feesttent om 19.45 uur is de uitvoering van de musical ‘Alles overboord’ van de leerlingen van de bovenbouw van de OBS Kromme Akkers in Garnwerd. Het hele dorp wordt uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. Het dorp doet veel voor school en op deze manier wil school ook iets terug doen. De musical is mede mogelijk gemaakt door loket leefbaarheid.
Donderdag 7 juli
Om 15.30 uur wordt de kermis door de burgemeester van Garnwerd geopend. De kermis is er t/m zondagavond. ’s Avonds is er vanaf 20.00 uur darten, sjoelen en klaverjassen in de feesttent (opgave alleen voor darten nodig via 06-27741199 of via de site www.garnwerdgrandioos.nl).
Vrijdag 8 juli
Het programma begint om 18.30 uur met een sprookjestocht voor de kinderen.
Om 20.00 uur vinden er in de feesttent van Garnwerd Grandioos spetterende optredens plaats van vier bands met jong talent uit Garnwerd, Feerwerd en omstreken. De bands zijn ontstaan tijdens de lessen van de Rijdende Popschool in Garnwerd. Eén van de bands heeft al een tv-optreden bij de BZT Show op zijn cv staan. Dus komt allen naar deze muzikale feestavond om uzelf te verzekeren dat u deze muziekcarrières vanaf het prille begin heeft gevolgd. Er mag meegezongen en gedanst worden!
Tent open om 19.00 uur, start na de sprookjestocht en entree gratis
Later op de avond 21.00 uur is er een Dropvival voor de jeugd vanaf 12 jaar. Opgeven bij Jurgen Guikema (06-53360078) als je durft!!!!!
Vanaf 21.00 uur is het bonte avond in de feesttent, met als thema “Sprookjes”. De meest origineel verklede man of vrouw kan een ballonvaart ter waarde van € 140 winnen. DJ Kees zorgt voor de muziek. En iedereen die een talent heeft mag deze op het podium laten zien. De opgaven voor de bonte avond lopen nog geen storm, maar talent genoeg in Garnwerd, dus voel je geroepen!

Zaterdag 9 juli
Om 11.00 uur is er in de feesttent een brunch voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd.
Vanaf 13.00 uur is de braderie, met dit jaar meer dan 30 kramen! Er is ook een rommelmarkt en een gratis weggeefkraam. Er mogen nog wel wat meer aanmeldingen komen voor de rommelmarkt. opgave via braderiegarnwerd@gmail.com. Speciale attracties zijn de schminkprinses Elza en een glijluchtkussen. Ook kun je dit jaar TRIKE-Vliegen (ultra light flying) en kun je bij de “Free Bikers Garnwerd” weer Trike-rijden.
Om 19.00 uur gaan er één of meerdere luchtballonnen opstijgen. Om dit te kunnen realiseren hebben we deelnemers nodig, omdat we de ballon (of meerdere) moeten reserveren. Afhankelijk van hoe de wind waait, is het vertrek vanaf Garnwerd of vaar je naar Garnwerd toe.
De kosten voor deze vlucht bedragen € 140,- per persoon. Alles wordt geregeld door een erkend ballonvaart bedrijf (Dijkstra Ballonvaarten)
Voor een impressie kan je kijken op: www.dijkstraballonvaarten.nl.
Vanaf 22.00 uur speelt de band “Hanky Panky’s Partymachine” tot in de kleine uurtjes in de feesttent.

Zondag 10 juli
Deze slotdag staat overdag in het teken van de zesde Braggeltocht. De braggeltocht is een tocht van iets meer dan 2 kilometer door en langs modderige sloten. Je komt dus niet schoon over de finish. In principe kan iedereen deze tocht lopen. De minimale leeftijd is 10 jaar.
De tocht bestaat uit een wedstrijd- en een recreatieloop. Deze keer zijn er weer een paar nieuwe hindernissen toegevoegd, dit maakt het nog iets leuker voor de deelnemers en zeker voor de toeschouwers. Voor de sfeer speelt vanaf 14.00 uur het dweilorkest “De Post It’s” langs het parcours. Verder staat er halverwege het parcours een trailer waarop diverse artiesten optreden.
De start van de braggeltocht is om 14.30 uur bij “Garnwerd aan Zee” en de finish is bij de molen in Garnwerd.
Je kunt je ’s middags vanaf 12.30 uur inschrijven in de feesttent. Neem het inschrijfformulier ingevuld mee met (graag gepast!) het inschrijfgeld van € 5,-. Dan kan het inschrijven vlot verlopen, en dat is voor iedereen gemakkelijker.
Voor het lopen van de tocht zijn schoenen verplicht. De deelname is op eigen risico.
Het maximum aantal deelnemers is dit jaar 1000. De tocht voor dit jaar is helaas al vol!
Er zijn prijzen te verdelen voor de wedstrijdloop in de categorieën dames en heren en er is een prijs voor de meest originele deelnemer of deelnemersgroep.
De prijsuitreiking is om 16.00 uur in de feesttent
Vanaf 20.00 uur begint “Swingen in Garnwerd”. Lucas en Gea, Kimberly en Theo Driesen & Manon ( bekend van Diep Triest) gaan vast en zeker voor een gezellige slotavond zorgen. Om 24.00 uur zit de 28-ste editie van Garnwerd Grandioos er dan weer op.

Verdere info en details zijn te vinden op www.garnwerdgrandioos.nl en www.braggeltochtgarnwerd.nl.

Reacties zijn gesloten.