Grote Garnwerd Grandioos Tentquiz 2022

Update 5-7>
Door overweldigende belangstelling is de tentquiz helaas helemaal vol. We kunnen helaas echt geen nieuwe teams meer aannemen.

Groeten, De Tentquizcommissie


Na 2 jaar mag het eindelijk weer! Op vrijdag 8 juli vindt in de feesttent de derde editie van de Grote Garnwerder Tentquiz plaats! Vanaf 20.15 zijn alle teams van harte welkom in de tent en om klokslag 20.30 gaan we beginnen!

Heb je zin in een leuke avond samen met vrienden en dorpsgenoten? Denk je dat jij en je teamgenoten beschikken over voldoende algemene kennis en alles weten van film, van muziek, van BN’ers enz. enz. Of wil je gewoon een gezellige avond met veel lol en plezier?

Geef je dan vooral op!
Elk team kan zich aanmelden via tentquiz2022@hotmail.com. Een team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 8 personen. Het team dat zich het mooiste heeft uitgedost kan bonuspunten verdienen in de quiz. Dus bedenk als team een thema en trek daarbij je mooiste outfits aan voor extra punten!
Je kunt je ook nog ter plekke op de avond zelf aanmelden als team, maar we stellen het zeer op prijs als je je team van tevoren opgeeft via het bovenstaande mailadres. Vermeld daarbij het aantal deelnemers en de naam van je team.

We hopen veel teams te mogen ontvangen in de tent en zien ontzettend uit naar jullie komst!

Tot 8 juli!

De tentquiz-commissie��

(zie hier een verslag van editie 2019)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.