Garnwerd Grandioos 2018; Waar een klein dorp groots in kan zijn

Gisteravond was de start van Garnwerd Grandioos met de musical Hotel te koop van de basisschool ‘de Kromme Akkers’. De leerlingen van de groepen 6, 7 en 8 hadden
’s middags al de generale repetitie en ’s avonds was het dan écht zover.

De kinderen stonden ruim op tijd vol spanning en ongeduld in de coulissen te wachten, terwijl de feesttent zich langzaam vulde. Ouders, broers en zussen, opa’s en oma’s, en inwoners van Garnwerd en omliggende dorpen waren naar de tent gekomen en wachtten nieuwsgierig op wat ging komen. Om 19.30 uur was het dan eindelijk zover.

Het verhaal van de musical speelt zich af in een hotel. Butler Bert is opgelicht door zijn compagnon en is gedwongen zijn hotel te verkopen. Deze gedwongen verkoop zorgt voor veel opschudding en hilariteit. En dan is er ook nog een mysterieuze kast in de lobby van het hotel, die nummer 13 wordt genoemd. Het slotlied van de musical is het afscheidslied van de leerlingen van groep 8. Nog een paar weken en dan vliegen zij uit. De basisschool in Garnwerd is na de zomervakantie verleden tijd.

Garnwerd Grandioos is nu écht begonnen.
Vanmiddag om 15.30 uur is de opening van de kermis en vanavond is iedereen vanaf 20.00 uur welkom in de feesttent om te sjoelen, klaverjassen of darten. Voor darten was opgave noodzakelijk en je kan je niet meer aanmelden.

(door Marian Kielema)

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.