Braggeltocht binnen twee dagen volgeboekt

13417553_1036987543054464_4748587310713988198_nDe zesde editie van de Braggeltocht in Garnwerd was vrijdag zo populair dat de servers van de organisatie het niet aankonden. Zaterdagochtend zat de tocht helemaal volgeboekt. Zoveel mensen e-mailden vrijdag tegelijk om zich in te schrijven, dat de server dacht dat het bestookt werd door een DDOS-aanval. Bij zo’n aanval sturen hackers heel veel verkeer naar een site, zodat deze plat gaat. Een groot deel van de mails werd daardoor geblokkeerd. Nadat alle problemen verholpen waren was de deelnemerslijst voor 10 juli binnen de kortste keren vol. (bron: dvhn)
Facebook Braggeltocht:
BRAGGELTOCHT Garnwerd kent dit jaar snelste en hectische inschrijving ooit! Wat begon als een grapje in de kroeg word nu steeds groter. Staat er met grote letters in het DVHN. SITE NA 1 UUR PLAT staat er op de site.
Al met al zijn wij binnen 14uur volgeboekt en kan er niemand meer bij. Gister avond kwamen er nog deelnemers bij en hebben we besloten dat die ook nog mee kunnen doen. In totaal dus 1040 deelnemers! Het word zondag 10 juli een dag om nooit te vergeten! Het word een mooie dag de 6de editie van de BRAGGELTOCHT.
Iedereen die dit jaar buiten de boot viel moeten we echt teleurstellen en een bericht naar de FB sturen heeft geen zin en bellen helaas ook niet. We zitten gewoon echt vol. Op de site staat momenteel een lijst en als je daar nu niet opstaat is je inschrijving mislukt. Echt heel jammer maar u zou echt moeten wachten tot volgend jaar… (bron)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.