Spinvis speelt solo in kerk Garnwerd

Spinvis verzorgt zaterdag 24 september 2016 een soloconcert in de kerk van Garnwerd! Spinvis (Erik de Jong) is een muzikaal multitalent, dat vele gedaantes kent. Welke verschijning hij aanneemt; de uitvoering werkt altijd betoverend.spin

Spinvis debuteerde in 2002 met het gelijknamige album. Gaandeweg verwierf het album, met daarop afgebeeld de karakteristieke foto van een cassettebandje, een gouden status. Alle instrumenten waren door Spinvis zelf gespeeld, op de zolderkamer in Nieuwegein. Liedjes als Smalfilm, Bagagedrager en Voor ik vergeet maken inmiddels onlosmakelijk deel uit van het Nederlandstalige muzieklandschap. Het nummer Voor ik vergeet werd in 2003 bekroond met de Annie M.G. Schmidt-prijs voor het beste theaterlied. Het lied bewees zijn eeuwigheidswaarde door dit jaar het centrale thema te zijn bij de 4 mei herdenking in Carré.

Betoveren

Zaterdag 24 september speelt Spinvis solo in de kerk van Garnwerd. Een vast programma heeft hij niet. Wel bieden we de garantie hij de luisteraar meeneemt in zijn betoverende wereld, waarbij hij put uit zijn bijna oneindig repertoire. Afwisselend zal hij zich bedienen van gitaar, piano en accordeon, maar ook dat zal een verrassing zijn. Wie zie graag wil laten betoveren, kan voor euro 17,50 het stuk kaarten reserveren via tegastingarnwerd@gmail.com. Het concert begint 20 uur, kerk open vanaf 19.30 uur. Meer informatie over Te Gast In Garnwerd is te vinden op de gelijknamige website.

Het concert van Spinvis is na Eric Vloeimans & Eric Vaarzon Morel en de Amsterdam Klezmerband het derde optreden in de nieuwe reeks Te Gast In Garnwerd Presenteert.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.