Amsterdam Klezmer Band naar Garnwerd

indexNa het prachtige concert van Erik Vloeimans en Erik Vaarzon Morel komt de stichting Te gast in Garnwerd nu met een tweede topact in de mooie kerk van Garnwerd. Op zondag 12 juni bemant de fantastische Amsterdam Klezmer Band het podium van de sfeervolle 13e eeuwse kerk.
Wie kent ze niet, de Amsterdam Klezmer Band (AKB)? Twintig jaar geleden begonnen als een groep straatmuzikanten die traditionele Jiddische feestmuziek speelde , groeide de AKB uit tot een internationaal gevierde band met een ijzersterke live reputatie. De afgelopen jaren speelde de AKB in ruim dertig landen en was ze te zien op grote festivals als Lowlands, Sziget en Oeral.
Het twintig jarig jubileum dit jaar is luister bijgezet met een speciaal album Oyoyoy en een heuse theater tour die in september van start zal gaan. In Garnwerd op zondag de 12e juni dus een voorproefje van deze tour, waarin de AKB zich niet zal laten beperken door tradities of verwachtingen, maar een spetterend, euforisch dansfeest zal ontketenen dat de meest uiteenlopende muziekstijlen en culturen omarmt. Het concert begint om 20.00 uur. Een kaartje kost 17,50 en is te reserveren via tegastingarnwerd@gmail.com Meer info is te vinden op de website tegastingarnwerd.nl

Reacties zijn gesloten.