ZORG VOOR ELKAAR WINTERACTIE VAN START

strooizoutDe gemeente Winsum start op vrijdag 15 januari a.s. met de Zorg voor elkaar Winteractie.
In navolging van het succes in januari vorig jaar kunnen inwoners ook dit jaar op een van de afhaalpunten in de gemeente een gratis emmer strooizout halen. Met het uitreiken van strooizout roept de gemeente inwoners op ook in de komende winterse perioden de voetpaden in eigen buurt en voor eigen woning zelf sneeuw- en ijsvrij te houden. En die van de buren die daar wel wat hulp bij kunnen gebruiken. De actie duurt van vrijdag 15 t/m 22 januari a.s.

Welkom op de gemeentewerkplaats
Op 15 en 22 januari kunnen inwoners op de gemeentewerkplaats in Winsum terecht voor strooizout, onder het genot van een kom soep. De gemeentewerkplaats met o.a. het Kga depot (klein chemisch afval) heeft vanaf januari dit jaar ruimere openingstijden; elke vrijdag van 08.00 tot 15.30 uur. Inwoners die langskomen voor een emmer zout, krijgen ook een sneeuwschuiver) zolang de voorraad strekt. Ook kunnen inwoners vragen stellen over het strooibeleid van de gemeente. Wethouder Harmannus Blok is op deze dag ook aanwezig. Het team Beheer & Onderhoud demonstreert bovendien de nieuwe strooiwagens, die de eerste week van dit jaar al zeer intensief
zijn gebruikt. De gemeentewerkplaats is gevestigd aan de Schouwerzijlsterweg 8 in Winsum.

Overige locaties in de gemeente
Van maandag 18 tot en met donderdag 22 januari zijn er andere locaties in de gemeente opengesteld. Hier geldt ook: zolang de voorraad strekt.
Garnwerders kunnen op maandag18 januari terecht van 16:00 tot 18:00 uur in Obs De Kromme Akkers (Hunzeweg 68)
De koffie, thee en snert staat klaar!

Zie voor overige data en locaties bijgaande flyer.
flyer

Reacties zijn gesloten.