Terugblik Nieuwjaarsvisite voor de jeugd

Op zaterdag 12 januari 2019 was er voor de jeugd van 9 t/m 17 jaar een nieuwjaarsvisite in OBS Kromme Akkers. Tijdens de “inloop” draaide een fotoreportage van alle jeugdactiviteiten in 2018. Aan de Bingo en Pubquiz deden 21 kinderen mee. In totaal waren er 4 bingo rondes en na iedere bingo ronde werden er 2 onderdelen van de Pubquiz gespeeld.

Bij de Bingo waren leuke prijzen te winnen. Alle 4 hoeken, de bovenste en/of onderste rij en een volle kaart leverden prijzen op.
Het kwam zelfs voor dat 2 kinderen gelijktijdig bingo hadden. Door het gooien met een dobbelsteen werd bepaald wie de prijs kreeg, de ander mocht iets anders uitzoeken. Ook werden er prijzen onderling geruild.

De onderwerpen bij de Pubquiz waren: sprookjes, hou goud is dien grunnegs, geluiden, zet in de juiste volgorde, tv-programma’s en de muziekronde.
Opvallend was dat bij de ronde “hou goud is dien Grunnegs” er heel weinig punten zijn gehaald. De meerkeuze vragen bleken toch heel lastig te zijn. Een aantal woorden kwamen uit het lied “Mien toentje” van Ede Staal. (Sprutter, Aalbeern, Sloat).
Na een spannende strijd bleek team 5 (Fenke, Barbara, Tibor en Margje) de meeste punten te hebben gehaald.
Om 21.30 uur kwam er eind aan deze gezellige avond.

Jeugdactiviteiten commissie Garnwerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.