Terugblik musical Kromme Akkers. GG 2022

Garnwerd Grandioos begint al een aantal jaren met een musical van de leerlingen van de basisschool de Kromme Akkers. Dit jaar was het de musical De tent op zijn kop over de Spaanse camping van Carlos Olé en zijn vrouw Marloes. Juf Hilde verwelkomde iedereen rond 19.30 uur en gaf het startsein voor de musical. Ouders, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s, neven en nichten, buren en goede én vage bekenden, allemaal wisten ze de tent te vinden. De tent was dan ook mooi vol, er moesten zelfs extra bankjes aan te pas komen om iedereen een zitplaats te geven.

De voorstelling was een groot succes! Het publiek vermaakte zich uitstekend dankzij het (knap gespeelde) stuk van de kinderen, de ingestudeerde (en spontane) grappen én de liedjes. De jeugd speelde vol overgave en wist de tent tot de laatste seconde te boeien. Super goed gedaan allemaal!

Meester Mark maakte van de gelegenheid gebruik zich even voor te stellen als nieuwe schoolhoofd (en markeerde dat als bijzaak) en bedankte vervolgens de aanwezigen. De kinderen bedankten o.a. juf Hilde en de regisseurs. Wat een mooie en vrolijke start van Garnwerd Grandioos, en wat een mooi (bijna) slot van het schooljaar voor de kinderen. Volgende week het ‘uitglijden’ (het vertrek van groep 8); nu nog even nagenieten van de foto’s.

(mda Miente)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.