Straat- en rioleringswerkzaamheden.

Zoals iedereen zeker gemerkt heeft vinden er nogal wat werkzaamheden plaats in de straten. De Rakenstraat en Hunzeweg zijn weer redelijk begaanbaar, maar nu liggen de Blecourt- en Krassumerstraat open. De Krassumerstraat hoeft gelukkig geen nieuwe riolering. Het geeft nogal wat overlast, parkeerproblemen en een smerige boel. Soms kun je je huis zelfs niet uit. Weekbladen worden niet bezorgd. Gelukkig nog wel de post, maar soms laten de pakjesbestellers verstek gaan.

We hebben als dorpsvereniging contact met Wietze Westra van de gemeente. En naar aanleiding van de klachten zijn de afspraken opgefrist.
Bij problemen met de containers of boodschappen kunnen we geholpen worden. De uitvoerder Wilco Hoekstra is altijd bereikbaar op tel.nr. 06 21459776. Ook kan geappt worden of direct contact opgenomen worden met de mensen die ter plekke bezig zijn. Helaas is verlichting op de parkeerplaats logistiek niet mogelijk.
Het eind is in zicht. Voor de kerst willen ze alles klaar hebben. Dus nog even doorbijten! Het nieuwe jaar begint dan met mooie bestrating en een goede riolering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.