Start kinderopvang Kromme Akkers & oproep overblijf

(ingezonden door Kromme Akkers)
Kinderopvang
Na de zomervakantie opent KindH (www.kindh.nl) in samenwerking met Waddenkind (www.waddenkind.nl) bij de Kromme Akkers een kinderopvang voor 0 tot 13 jaar! Nieuws dat al bekend was bij ouders met leerlingen op school, maar de opvang is beschikbaar voor alle kinderen in Garnwerd en omstreken. Ze werken vanuit de slogans ‘Samen spelen zonder drempels, samen leren zonder grenzen’ en ‘Ieder kind is uniek’.

Zoekt u opvang of wilt u uw kind aanmelden? Neem contact op obskrommeakkers@lauwerseneems.nl voor meer informatie. Wilt u een keer kijken? U bent na de zomervakantie van harte welkom.

Ondersteuning overblijf gezocht
Een oproep van hele andere orde: we zoeken naar mensen die op maandag, dinsdag, donderdag en/of vrijdag beschikbaar zijn voor tussenschoolse opvang van 12 tot 13 uur. We bieden een vrijwilligersvergoeding van 10 euro. Vooraf voeren we graag een gesprek en u kunt een middag meekijken. Om vrijwilliger te zijn bij TSO hebt u een verklaring omtrent gedrag nodig (deze wordt vergoed). Ook hiervoor zijn we bereikbaar op obskrommeakkers@lauwerseneems.nl.

Met vriendelijke groet,

Mark Miedema
Adjunct-directeur van obs Kromme Akkers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.