Per 1 januari 2019: Westerkwartier

Alle inwoners hebben begin december een informatiefolder in de bus gehad over de gewijzigde dienstverlening in de nieuwe gemeente Westerkwartier (de informatie stond ook in de Wiekslag).

Daarin wordt uitgelegd wat er verandert en wat er voorlopig gelijk blijft. Voor dienstverlening is het dichtstbijzijnde loket het gemeentehuis van Zuidhorn. Het ophalen van het huisvuil blijft voor ons voorlopig gelijk, evenals het afvalbrengpunt in Usquert.

Nieuws over de gemeente Westerkwartier is te vinden op www.westerkwartier.nl. Vanaf januari 2019 publiceert de gemeente wekelijks de gemeentepagina in De Streekkrant. Via www.overuwbuurt.overheid.nl kunnen inwoners zich gratis abonneren op e-mailservice of app.

Van 21 december tm 6 januari is de dienstverlening op alle gemeentehuizen beperkt omdat alles omgezet moet worden, vanaf 7 januari is de dienstverlening weer normaal.

De nieuwe gemeente is bereikbaar op nummer 140594 (zonder getal vooraf).

Mochten er problemen ontstaan, dan kan de dorpsvereniging als coördinatiepunt optreden. Melden kan telefonisch (621850) of via de mail.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.