nieuwe cursus DO-IN in Garnwerd

(ingezonden) In januari start op dinsdag en donderdag weer een nieuwe cursus DO-IN in Garnwerd. DO-IN -ook wel Tao Yoga genoemd- is een oude vorm van lichaamsoefening, gebaseerd op dezelfde achtergrond als Acupunctuur en Shiatsu. In 10 wekelijkse lessen leer je verschillende DO-IN oefeningen en krijg je een instrument in handen om je lichaam beter te begrijpen. We doen eenvoudige stretches, gericht op strekking van de meridianen, ademhalingsoefeningen en meditatie oefeningen, alles gericht op de energie van de meridianen, om ze te versoepelen en tegelijk te versterken. DO-IN is zeer toegankelijk en laagdrempelig, maar ook voor mensen met bijvoorbeeld yoga ervaring interessant. DO-IN brengt rust en balans, geeft energie en zowel lichamelijke als geestelijke souplesse.

De lessen worden gegeven door Martin Noorda, al 15 jaar fulltime Zen-Shiatsu therapeut, tevens gediplomeerd DO-IN docent.

De lessen duren ongeveer een uur en de serie van 10 lessen kost € 100,-. De eerste les is een proefles om te ervaren of het je bevalt.

Dinsdag 8 januari en donderdag 10 januari, aanvang 19.30.

Opgave: info@shiatsuwinsum.nl

06-16553206

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.