Oliebollenactie van IJsvereniging Reitdiep Garnwerd afgelast

(via Ijsvereniging Reitdiep)

Zoals ieder jaar rond deze tijd is de vereniging druk bezig met de oliebollenactie. De eerste bestellingen zijn al binnen. De voorbereidingen zijn in volle gang. Helaas hebben we nu te maken met de “lockdown”. Reisbewegingen en contactmomenten moeten worden beperkt om verdere verspreiding van het Corona-virus zoveel mogelijk te voorkomen. Als bestuur van de vereniging vinden we het daarom niet passend en niet verantwoord om onze jaarlijkse oliebollenactie door te laten gaan.

Bestellingen die al zijn gedaan, moeten we helaas annuleren. Uiteraard krijgt iedereen die al heeft betaald het geld terug. Het bestuur dankt alle vrijwilligers nadrukkelijk voor hun inspanningen en hoopt op een betere jaarafsluiting van 2021.

Wij wensen u, ondanks alles, fijne feestdagen en alle goeds voor 2021.Blijf gezond en let een beetje op elkaar.

Bestuur IJsvereniging

2 reacties

  1. Jammer, maar eigenlijk zijn de oliebollen al betaald en heeft het contact al plaats gevonden. De uiteindelijke aflevering kan gewoon plaats vinden net als pakjes die nog steeds bezorgd worden.
    Bel gewoon aan en leg de bestelling op de stoep.

    • Willem, zo denk ik er ook over.
      Bovendien gaat nu ieder voor zich op pad om oliebollen te halen. Wat in mijn ogen meer bewegingen geeft. Winkels zijn ten slotte niet voor niets overgegaan op bezorgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.