Hoera! Onze jeugdcommissie won de tweede prijs!

(via website gem. Westerkwartier)
Op 17 december heeft burgemeester Ard van der Tuuk telefonisch contact gehad met de genomineerden van de Leefbaarheidsprijs. Voor de vertegenwoordiger van de Stichting Kuzemerkooi Oldekerk had hij het beste nieuws, zij zijn de winnaar geworden van de Leefbaarheidsprijs 2020, op de voet gevolgd door de Jeugdcommissie Garnwerd en Plaatselijk Belang Visvliet. Gefeliciteerd!

2e plaats Jeugdcommissie Garnwerd

Deze groep vrijwilligers wordt breed gedragen door het dorp en organiseert veel activiteiten, gedurende het hele jaar, op een laagdrempelige en toegankelijke manier. Zo zijn de plaatselijke horeca en ondernemers medefinanciers van deze activiteiten. De Jeugdcommissie bestaat uit slechts 4 personen en is pas sinds 2017 actief, maar wist met de nodige creativiteit ook in Coronatijd een geslaagd programma neer te zetten. Zij richten zich vooral op kinderen onder de 18 jaar, maar hebben ook een openlucht bioscoop georganiseerd voor alle inwoners van Garnwerd. Kortom: deze jeugdcommissie levert een enorme bijdrage aan de leefbaarheid in het dorp!

De link voor het hele verhaal: https://www.westerkwartier.nl/bestuur-organisatie/nieuws_3190/item/stichting-kuzemerkooi-oldekerk-wint-leefbaarheidsprijs-gemeente-westerkwartier_6869.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.