(nog een aantal) vrijwilligers gevraagd voor TIP Waddenland

meeuwZoals eerder gemeld is Stichting Promotie Waddenland op zoek naar vrijwilligers voor het nieuwe Toeristische Informatie Punt (TIP) in de molen in Garnwerd voor een of meerdere dagdelen per week. Er hebben zich inmiddels een aantal enthousiaste mensen gemeld, maar er wordt gezocht naar nog meer vrijwilligers om de TIP goed te kunnen laten functioneren. Het is mogelijk om 2 uurtjes per dag in de TIP te staan. Vrijwilligers lossen elkaar dan af en hoeven beide maar 2 uren te werken. Vind je het leuk om toeristen en recreanten wegwijs te maken in de regio Waddenland en ze van goede toeristische informatie te voorzien? Meld je dan aan!

Inhoud van de werkzaamheden
De werkzaamheden zijn: het ontvangen en te woord staan van toeristen en andere bezoekers, het direct beantwoorden van vragen of opzoeken via het internet, het verstrekken van toeristische informatie betreffende Waddenland, verkoop van wandel- en fietsroutes/kaarten, het bestellen en aanvullen van de informatierekken en -tafel met folders en brochures.

Vaardigheden
We zijn op zoek naar enthousiaste, klantgerichte vrijwilligers die beschikken over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Belangrijk daarnaast is dat je de regio goed kent. Het spreken van Engels en/of Duits is een pré.
Wat is interessant aan dit vrijwilligerswerk?
Je bent het visitekaartje van de regio Waddenland en informeert bezoekers over de vele mogelijkheden die het gebied biedt. Verder kun je deelnemen aan jaarlijkse excursies en informatiebijeenkomsten die Stichting Promotie Waddenland organiseert.
Openingstijden TIP
Vanaf 1 augustus a.s. zullen de deuren van de TIP op vrijdag, zaterdag en zondag geopend zijn van 11.00 uur tot 15.00 uur. Bij een ruimere bezetting van vrijwilligers is het streven de TIP op meerdere dagen in de week open te hebben. De werkdagen en -tijden zijn in overleg af te spreken.
Geïnteresseerd of meer info?
Stuur een mail naar Rens Kalsbeek (coördinator Stichting Promotie Waddenland) rens@toerismewaddenland.nl of naar Regina Willemsen (wonende te Garnwerd en vrijwilligers TIP Waddenland) reg.wil@home.nl.

Reacties zijn gesloten.