Moestuinmaaltijden

Begin het weekend samen met je dorpsgenoten, bij een gezond 3-gangen diner even bijpraten. Op vrijdag 7 juni en vrijdag 5 juli zijn er twee dorpsmaaltijden in de Kromme Akkers.
Na jarenlang actief betrokken te zijn geweest bij de school is Annemiek van der Meijden inmiddels kok bij een sociaal buurtrestaurant in Groningen. Een maaltijd verzorgen op school geeft haar een kans om deze twee activiteiten te combineren.

’s Middags wordt er met een aantal leerlingen van de Kromme Akkers een deel van de maaltijd bereid met ingrediënten uit de moestuin van school.
Na schooltijd wordt de rest van maaltijd bereid met verse ingrediënten. Wil je hiermee helpen? Graag! Ook tijdens en na de maaltijd kan Annemiek een paar extra handen goed gebruiken. Iedereen is welkom om mee te eten. Het is wel noodzakelijk om je hiervoor aan te melden. Er kan rekening gehouden worden met alle diëten, maar geef dit op tijd door! Dit kan per mail tot de dag voor de maaltijd (6 juni / 4 juli).
De maaltijd start om 18 uur en kost 7 euro per persoon, kinderen t/m 12 jaar 3 euro. Reserveren of aanmelden als vrijwilliger (dan eet je natuurlijk gratis mee) per mail onder vermelding van je naam en datum waarop je wil komen eten: ookannemiek@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.