Geslaagd stamppotbuffet, Pieter van Dijk burgemeester 2015, T&P en Quizzz weer groot succes

79 dorpsgenoten waren op 9 januari van het eerste Stamppotbuffet van de Dorpsvereniging. Jong en ietsje ouder genoot van de boerenkool en allerlei andere heerlijkheden van Bert & Margriet in Cafe Hamminghs Doorrit. Vlak voor achten vertrok de jonge garde en sloot een aantal liefhebbers van het avondprogramma zich aan. Ruim zestig mensen genoten van het jaaroverzicht en de scherpe tong van Thomasvaer en Pieternel.
Erwin de Groot werd ‘oud burgemeester’. Joske maakte de tiende burgemeester van Garnwerd bekend: Pieter van Dijk is de burgemeester in 2015. Het bestuur van de Dorpsvereniging heeft erg genoten van het grote aantal mooie voordrachten van potentiële burgemeesters. De inzet van Pieter van Dijk zowel in het verleden als ook tegenwoordig (ijsbaanvereniging, dorpsgids, schrijver Boekeniers, organisator nieuwjaarsduik), maakt dat hij dit ambt ruimschoots verdient.
Lambertus, Miente en Erwin hadden weer een fantastische quizzzz in elkaar gezet. De vragen riepen bij de aanwezigen weer heerlijk sportief ėn manipulatief gedrag op: er werd keihard gestreden voor de eeuwige roem. Kortom, het was weer een heerlijke, hilarische Garnwerder avond!

Reacties zijn gesloten.