Gemeente tekent voor behoud van de Kromme akkers

ka** van de commissie jeugdzaken **

Beste Garnwerders,
In februari ging de vlag uit bij OBS de Kromme Akkers. Het schoolbestuur Lauwers & Eems gaf toen haar ja-woord op het toekomstplan dat de commissie jeugd van de Dorpsvereniging samen met het docententeam had geschreven. Dat was een belangrijke stap, want we wilden de school heel graag voor het dorp behouden. Maar er gaan en moeten wél dingen veranderen, en daar hebben we wéér een belangrijke stap in kunnen zetten.
Ook de gemeente heeft enthousiast gereageerd op de plannen en tekent daarom een intentieverklaring waarin ook een rol voor hen staat beschreven.

Op dinsdag 23 juni om 17.00 uur wordt de intentieverklaring ondertekend door wethouder Harmannus Blok, Harm Krol (directeur primair onderwijs van Lauwers & Eems) en het projectteam dat het plan geschreven heeft. Dat is een belangrijk moment waar we u graag voor uitnodigen.

Hoera!
En bij zo’n mooi moment hoort natuurlijk een klein feestje. De leerlingen van de Kromme Akkers maken zelf lekkere hapjes, de commissie jeugd schenkt er een drankje bij. U bent van harte uitgenodigd om op dinsdag 23 juni om 17.00 uur op school aanwezig te zijn!

Geen tijd en/of mogelijkheden om er bij te zijn? We waarderen het als u de vlag uit hangt of (de in Garnwerd verspreide) ballon. Er zijn ook pers en mensen van het Ministerie van Onderwijs aanwezig en dan staan we er natuurlijk graag mooi op!

We hopen op uw komst, steun en/of medewerking!

de Commissie jeugd & docenten van de Kromme Akkers

Reacties zijn gesloten.