Garnwerd Grandioos Verslag slotfeest 9 juli: Hollandse avond

In de vroege avond was in het dorp nog te zien dat er ’s middags een groot modderspektakel was geweest: de braggeltocht. De grote douche stond nog op het grasveld vlakbij de molen en her en der lagen nog schoenen en kleren helemaal onder de modder. De geur van modder hing nog een beetje over het dorp.

De tent stroomde rond 20.00 uur weer vol met mensen voor de laatste avond van Garnwerd Grandioos. Deze avond stond in het teken van de Hollandse muziek. Zanger Burdy mocht de spits afbijten. Hij wist de sfeer er goed in te brengen. Boven op een statafel zong hij de sterren van de hemel, en de zaal zong volop mee.
Na een korte pauze met DJ Kees was het podium voor de beide dames van Doublon. Vele bekende Nederlandstalige en Engelse liedjes werden gezongen en meegezongen door het publiek.
Al een aantal jaren is de slotact van Garnwerd Grandioos voor Theo Driessen en Manon Prins van Diep Triest. En niet voor niets. Prachtig hoe zij de zaal voor zich wonnen en zo een mooi einde verzorgden van de 29ste editie van het dorpsfeest Garnwerd Grandioos.

Tot volgend jaar!

 

 

(door: Marian Kielema)

 

Reacties zijn gesloten.