Easy Listening tijdens concert Kor van Dijk en Klaas Dijkstra

Kor van Dijk en Klaas Dijkstra komen op zaterdag 13 juli naar de Liudgerkerk om er een concert te geven, dat om 16.00 uur begint en rond 17.00 uur wordt afgesloten. Op het programma staat Easy Listening Muziek. Daarbij gaat het niet alleen om lichte klassieke muziek, maar ook om lichte hedendaagse muziek uit jazz en blues.

De musici hebben werken van Andre Waignein, Bert Appermont, James Rae, Earle Hagen, James Power en R.O.C. Corneille in de aanbieding.

Klaas Dijkstra stond in dubio, toen hij naar de Middelbare School een vervolgopleiding moest kiezen: wordt het een studie Trompet aan het Conservatorium of een Universitaire Studie Theologie. Het werd Theologie, maar Klaas Dijkstra bleef wel trompet spelen. Dat doet hij momenteel als lid van de oudste fanfare in ons land De Eendracht.
Kor van Dijk, die op 13 juli de piano bespeelt, studeerde aan diverse Conservatoria in ons land en haalde daar diploma’s piano, orgel, pop- en schoolmuziek, theorievakken en koordirectie. Hij begeleidt momenteel niet alleen een aantal koren , maar is ook organist/pianist tijdens kerkdiensten. Daarnaast is hij bekend als producer van diverse cd-opnames/
Het concert in de Liudgerkerk is gratis te bezoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.