Zingende Zondagen bij en met Marietta Rust

Marietta Rust organiseert weer een aantal Zingende Zondagen. In de maand mei staan er drie van deze happenings op het programma: 6, 13 en 20 mei. Ze vinden zowel plaats in Garnwerd als op Schiermonnikoog.

Deelnemers zijn vanaf 11.30 uur welkom aan de Hunzeweg 64. Als het mooi weer is, wordt er buiten in de tuin gezongen. Dat zingen gebeurt van 12.00 tot 13.00 uur en van 14.00 tot 15.30 uur. In de tussenliggende pauze is er een lunch, die bestaat uit soep en broodjes. Er is aandacht voor stemoefeningen en eenvoudige meerstemmige liederen. Daarnaast staan er Wereldliederen op het programma en ook Spaanse en Afrikaanse improvisaties.

Op Hemelvaartdag 10 mei is de locatie van de Zingende Activiteit Schiermonnikoog. Verzamelen om 11.00 uur bij Hotel Van der Werff. Vandaar wordt zingend om de Westerplas gewandeld. Dit programma eindigt om 15.00 uur. Voor degenen, die willen blijven logeren, kan er een slaapplaats worden geregeld.

Opgave vooraf is gewenst: marikesj@hetnet.nl of 0648695055. De deelname kosten bedragen euro 15,00 per persoon.

Als het mooi weer is vindt de Zingende Zondag van 20 mei ook plaats op Schiermonnikoog. Vooraf informeren is dan ook aan te raden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.