Workshop Inrichten en Onderhoud erf & tuin

(ingezonden)
Workshop Inrichten en Onderhoud erf & tuin gaat van start. U kunt zich aanmelden!

Het project Erven & Tuinen Westerkwartier is een groot succes! Bijna 300 deelnemers hebben een workshop gevolgd en een tuinadvies aan huis gehad. Deelnemers kunnen gebruik maken van subsidie voor streekeigen beplanting, bijen – en vlinderplanten en het snoeien van fruitbomen. Woont u in het buitengebied van het Westerkwartier dan is de workshop voor u interessant.

Woensdag 1 maart 2023 start de workshop Inrichten en Onderhoud erf & tuin. Wilt u streekeigen beplanting in uw tuin, advies over het onderhoud en uw erf of tuin nog natuurvriendelijker maken? U kunt na het volgen van de workshop direct zelf aan de slag! De workshop bestaat uit theorie, excursie en praktijk. Op de excursieochtend bezoeken we een aantal (voorbeeld) erven en tuinen. Op de praktijkochtend gaan we bomen en struiken snoeien / aanplanten en krijgt u praktische informatie over onderhoud. Vervolgens is het tuinadvies bij u thuis en wordt overlegd welke beplanting er met subsidie kan worden aangeschaft. De excursie en praktijk worden deskundig begeleidt, o.a. door natuurgidsen IVN Westerkwartier en hoveniers.

Data en locaties

Theorie woensdag 1 maart 2023 van 19.30 – 21.30 uur, online via Zoom

Excursie zaterdag 4 maart 9.30 – 12.30 uur, locatie erf / tuin in Westerkwartier

Praktijk zaterdag 11 maart 9.30 – 12.30 uur, locatie erf / tuin in Westerkwartier

Aanmelden en kosten

U kunt zich aanmelden via de website www.erven-tuinenwesterkwartier.nl of contact opnemen met Stieneke van der Wal, telefoonnummer 06 – 83 972 103, mail info@hetnoordererf.nl

Kosten: € 75,- per persoon voor de workshop inclusief cursusmap en aansluitend het tuinadvies.

Samen

Erven & Tuinen Westerkwartier is een initiatief van Het NoorderErf en IVN Westerkwartier. O.a. de gemeente Westerkwartier en de provincie Groningen dragen bij aan het project.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.