Wijziging planning werkzaamheden

Beste dorpsbewoners,
Onderstaande mail ontvingen wij van de gemeente en we zijn van mening deze met jullie te moeten delen. Zoals in de mail wordt gesteld worden de bewoners per fase op de hoogte gebracht. Dus graag jullie begrip en geduld.
Bestuur dorpsvereniging.

Naar aanleiding van een misverstand vorige week (waar bestuursleden van de dorpsvereniging op hebben gereageerd naar ons) voor wat betreft de voortgang en geplande activiteiten in Garnwerd
Kern van het misverstand zat in het feit dat de aannemer van plan was een 3e straat (LW Blecourtstraat) op te gaan breken wat zou betekenen dat er nog een groter deel van Garnwerd overlast zou ondervinden.
Dit was ook van onze (opdrachtgevers)zijde onacceptabel. Resultaat van het overleg met de aannemer is dat door enkele tegenvallers vertraging in de planning is opgelopen waardoor we genoodzaakt zijn deze aan te passen, hetgeen vervolgens gebeurd is.
Bijgaande planning geeft een inkijkje in de planning/werkvolgorde die we nu voor ogen hebben.
Nadat de werkzaamheden aan de Hunzeweg en de Rakenstraat zijn afgerond gaan we kijken of de planning , die gericht is op het afronden van alle werkzaamheden eind december, nog haalbaar is.
Mogelijk dat een deel van de werkzaamheden over de jaarwisseling “heen getild” worden. Mocht dat het geval zijn laten we dat weten. Met deze aanpassing van de werkvolgorde willen we er zorg voor dragen
dat de overlast voor de bewoners behapbaar blijft.
De bewoners worden per fase persoonlijk geïnformeerd over de te verwachten werkzaamheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.