Wie doet er mee aan stratenvolleybal?

In de herfstvakantie organiseert Volleybalvereniging DIO uit Ezinge weer stratenvolleybal! Meestal levert Garnwerd ook een team en dat was in de afgelopen jaren meestal garantie voor succes. Was het niet met winst dan wel met succesvolle gezelligheid.

Wie lijkt het leuk om dit jaar mee te doen? (bijzondere) volleybal-skills niet vereist, zin in een sportieve en gezellige avond wel.

Er wordt gespeeld op dinsdagavond 22 oktober in de sporthal in Ezinge.

Opgeven bij, of vragen stellen aan: Garmt: 06 12187909

Eén reactie

  1. In het voorjaar van 1983 kwamen Ab van der Velde en Feije Hatzmann op het idee in Hoogersmilde een sportief evenement te organiseren.  Eerst was het idee een stratenvoetbal toernooi op te zetten maar al snel werd dat idee vervangen door stratenvolleybal.  Er werden contactpersonen gevraagd om in hun straat te polsen wie er mee wilden doen.  Enkele sponsors werden benaderd voor de prijzen en het programmaboekje.  De opgave was gelijk massaal, meer dan 20 ploegen gaven zich op dus het kon doorgaan.  De opzet was om 5 avonden een poule te spelen en de winnaars speelden zaterdag de finale.  Vooraf spraken we af dat er geen 2 ploegen van 1 straat in dezelfde poule terecht zouden komen, dus was de loting enigszins gestuurd. De eerste loting werd verricht door de moeder van Ab zodat het toch echt onpartijdig was.  De organisatie was vergeten om tellers, EHBO ers en voldoende scheidsrechters te regelen zodat de beide mannen het wel erg druk hadden, een fou 1926 t die het tweede jaar hersteld was.  Na een week van felle strijd en veel plezier was op zaterdag de grote finale, met de Bosweg als eerste winnaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.