Unieke en Coronaproof editie Avond4daagse in Middag-Humsterland

We laten de coronamaatregelen niet wéér roet in het eten te gooien. Met een unieke home editie kan dit jaar hét wandelfeest voor jong en oud toch doorgaan. Tussen 29 maart en 30 juni kunnen wandelliefhebbers in hun eigen Avond4daagse lopen, volledig coronaproof. Met een speciale app lopen de deelnemers hun eigen routes van 5 of 10 km op hun eigen moment. Opgave kan via www.avond4daagse.nl.

Eigen routes

Na inschrijving kunnen deelnemers gebruik maken van de Avond4daagse-module in de app eRoutes. Deze app maakt routes vanaf een zelf te bepalen startpunt en afstand. Dit zijn zogenaamde ‘ronde routes’, dus het eindpunt is hetzelfde als het startpunt. De app houdt bij waar en hoeveel de deelnemers lopen en verrast ze onderweg met leuke berichten! De basisschoolleerlingen in Garnwerd krijgen daarbij nog een extra uitdaging uitgedeeld op school: de Avond4daagse Bingo en foto-opdrachten voor onderweg.

Kies je eigen wandelmoment

Om te voorkomen dat veel wandelliefhebbers tegelijk lopen, kunnen deelnemers wandelen tussen 29 maart en 30 juni 2021. Om er wel een prestatie van te maken, moet je de vier wandeldagen in twee weken afleggen. Verder staat het moment van wandelen vrij. Dus (anders dan de naam doet vermoeden) mag er dit jaar ook overdag gelopen worden. Bovendien kunnen de lopers zowel doordeweeks als in het weekend of in de meivakantie de wandelschoenen aantrekken.

Aanmelden

Inschrijven is mogelijk via avond4daagse.nl. Deelname kost € 6,50. Inschrijving vindt dit jaar niet centraal via de Kromme Akkers of bij de startlocaties plaats. Je kunt je online inschrijven en bij de inschrijving je plaatsnaam opgeven. Er kan gekozen worden uit drie afstanden: 2,5 – 5 – 10 km. De welverdiende Avond4daagse medaille ontvang je thuisbezorgd. Meer informatie op www.avond4daagse.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.