Uitstapje naar Lauwersoog

(let op, datum gewijzigd!)
Op woensdag 5 okt. woensdag 2 november 2022 organiseert de ouderen commissie van de dorpsvereniging Garnwerd weer een uitstapje voor alle leden.

Wij hebben deze keer wel iets unieks georganiseerd. Wij gaan niet met eigen auto’s maar stappen gezamenlijk in een nostalgische oldtimer touringcar ingehuurd van het Nationaal Busmuseum uit Hoogezand. Vervolgens gaan wij een bezoek brengen aan het Nationaal Park Lauwersmeer.

In het activiteitencentrum Lauwersnest worden wij ontvangen door Jaap Oosterhuis bekend van radio en tv die ons meeneemt in het verhaal over het ontstaan en beheer van dit gebied. Er kan ook een korte wandeling onder zijn deskundige leiding worden gemaakt. Voor de mensen die geen zin hebben of slecht ter been zijn is alle gelegenheid om verdere informatie op te doen of een kopje koffie te drinken.

Ook mensen met een rollator kunnen mee, vooral een ontspannen uitje en bijpraten is het doel. Na dit bezoek gaan wij natuurlijk een visje eten op Lauwersoog. Wij bieden u aan 1 consumptie, keuze uit kibbeling of lekkerbekje met patat en een ijsje als toetje. Voor mensen die geen vis lusten is er in overleg alles mogelijk.

Voor alle leden, jong en minder jong van de dorpsvereniging is dit uitstapje gratis. Als er plaats over is kunnen ook niet leden op een lijst inschrijven en tegen betaling van € 15,00 mee.

Voor vertrek komt de bus om 13.00 uur voorrijden bij de molen.

De terugkomst is om 19.00 uur.

Opgeven kan bij John Dohle, tel. 0594-621435, email: post@johndohle.eu

of door het briefje – onderaan de uitnodiging die huis aan huis wordt verspreid – in de bus te doen op Burg. Brouwersstraat 40 in Garnwerd

Uiterlijk inleveren of opgeven voor 16 oktober a.s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.