Uitnodiging kick off voor maatschappelijke organisaties Westerkwartier

(ingezonden)In samenwerking met de Steunpunten Vrijwilligerswerk in de gemeenten Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn organiseert de Westerkwartierse Uitdaging op dinsdag 30 oktober 2018 een introductiebijeenkomst voor maatschappelijke organisaties en burgerinitiatieven in het Westerkwartier.
Nieuwsgierig wat de Westerkwartierse Uitdaging voor uw organisatie, vereniging, club, instelling of burgerinitiatief kan betekenen? Of heeft uw organisatie of initiatief behoefte aan spullen, materialen, extra helpende handen of kennis wat u zelf niet in huis heeft? Meld u dan aan voor de kick off op 30 oktober!

Inloop: vanaf 17.00 uur
Programma: 17.30 uur -20.00 uur (inclusief buffetmaaltijd)
Locatie: gemeentehuis Zuidhorn, Hooiweg 9 te Zuidhorn

In verband met de catering kunt u zich tot 26 oktober 2018 aanmelden via het mailadres info@westerkwartierseuitdaging.nl. Graag met vermelding van uw naam, e-mailadres, organisatie en eventuele dieetwensen. In verband met de beschikbare ruimte en te verwachten belangstelling kunnen er maximaal twee personen per organisatie of initiatief zich aanmelden. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Graag tot 30 oktober!
Bestuur en managers van de Westerkwartierse Uitdaging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.