Uitnodiging Informatieavond Glasvezelnetwerk in ‘Middag’

index-150x150Op maandag 4 april om 20.00 uur vindt er een voorlichting plaats over een Glasvezelnetwerk in het dorpshuis te Ezinge (Nieuwe Streek 33).

Veel bewoners van het platteland (ondernemers en privé personen) moeten het momenteel nog doen met erg trage internetverbindingen. Er wordt daarom hard nagedacht over de aanleg van een (eigen) glasvezelnetwerk, ‘Humsternet‘.  Met de aanleg van glasvezel kan iedereen toegang tot (super)snel internet krijgen. Lees hieronder meer van en over HumsterNet.

In Oldehove is de coöperatie HumsterNet opgericht. Na Humsterland kan ook Middag voorzien worden van een glasvezelnetwerk.

Tijdens de informatieavond geeft Hans Reinders informatie over: coöperatie­lidmaatschap, abonnementen, kosten, aanleg van glasvezel, aansluiting thuis, planning en de vervolgstappen. ​Daarnaast zullen andere bestuurders van Humsternet aanwezig zijn.

De aanbieder Netvisit heeft gevraagd of Humsternet hen wil vervangen.

Een alles­in­één abonnement en lidmaatschap zal €59,50 per maand gaan kosten voor TV, telefoon en onbeperkt internet met snelheid tot 200Mb/s. Kom je inschrijven en neem je buren mee! Kun je niet de 4e april? Dan kun je je rechtstreeks aanmelden via http://humsternet.nl.​

De coöperatie HumsterNet wil breedband internet mogelijk maken in de buitengebieden rondom Oldehove, Saaksum en Niehove en daarna in het hele gebied tussen het Reitdiep en het Van Starkenborghkanaal. Een netwerk voor en van alle inwoners en bedrijven. Daarvoor leggen we een eigen glasvezelnetwerk aan. Meer informatie op http://humsternet.nl

Glasvezelnetwerk is het snelst denkbare netwerk. Het internet van de toekomst. Waar de technische mogelijkheden voor de oude kopernetwerken hun grenzen naderen, zijn de mogelijkheden voor glasvezel eindeloos.

Glasvezel maakt een ongekende bandbreedte en snelheid mogelijk. En dit is nodig, want het dataverkeer groeit met ongeveer 60% per jaar.

U deelt het laatste stuk van uw eigen kabel niet met de buurt. Hierdoor blijft de snelheid gelijk, ongeacht of het druk is op het net.

Geen verschil meer tussen upload en download snelheid.

HumsterNet is een coöperatie, van en voor alle aangesloten inwoners en bedrijven. U heeft als lid zeggenschap over het netwerk, de diensten en de organisatie.

Voor meer informatie zie http://www.humsternet.nl en http://www.netvisit.nl

 

 

Reacties zijn gesloten.