Tocht om de Noord komt door Garnwerd!

NaamloosDe organisatie van de Tocht om de Noord (TodN) is druk bezig met de voorbereidingen voor het wandelfestival eind september 2016.

Zoals het er nu uitziet, zal de TodN dit jaar ook door Garnwerd gaan en daarom nodigt de organisatie een of meerdere Garnwerders uit voor de 1e dorpenbijeenkomst op woensdag 24 februari 2016 om 19.30 uur in de Buitenplaats Reitdiep (Wolddijk 103, Noorderhoogebrug). Zij zullen een toelichting geven op hun ideeën rondom de TodN 2016 en willen graag verder van gedachten wisselen over wat er mogelijk is.
Wilt u nog even terugzien (of horen) wat de TodN het afgelopen jaar is geweest, klik dan hier voor een video impressie van TodN 2015 http://t.ymlp419.com/mshalaemehqacaumsaaabwhm/click.php

De route loopt dit jaar evenals het afgelopen jaar van Zuid naar Noord en start in Noordlaren en eindigt in Zoutkamp. De rode draad wordt dit jaar gevormd door de rivier de Hunze, waarbij de wandelaars letterlijk en figuurlijk van zoet naar zout (water); van Drenthe tot aan ’t Wad lopen (zie route hieronder).

U kunt uw aanwezigheid bij de eerste bijeenkomst doorgeven op info@tochtomdenoord.nl.

Reacties zijn gesloten.