Terugblik Sint Maarten

Vrijdag 11 november was het zo ver. Lekker met de lampion langs de huizen en grote hoeveelheden snoep verzamelen. Tenminste, zo zag ik het zelf altijd vroeger. Omdat we richting het eind van het jaar gaan en het normaal gesproken flink koud is, helemaal ’s avonds, leek het de dorpsvereniging een leuk idee om voor de kinderen (en ouders natuurlijk) een plek te creëren om je op te warmen.

Hier konden de kids zich dan opladen om daarna de rest van de huizen langs te gaan. Van 17:00 tot 19:00 stonden we bij de Hunzeweg 47. Warme chocolademelk (met slagroom!) en een broodje knakworst, daarmee kan je er wel weer even tegen aan. Waar het aan het begin van de avond erg rustig was, er liepen welgeteld vier kinderen langs in het eerste uur, werd het na zessen al gauw drukker. In korte tijd kwamen tientallen kinderen langs die allemaal gretig aan de chocolade melk en knakworsten begonnen.

Om de boel nog een beetje interessanter te maken was er ook een wedstrijd. Wie had de mooiste lampion? Velen passeerden de revue, maar na lang overleggen is uiteindelijk Lieke de winnares geworden! Gefeliciteerd en de prijs komt snel naar je toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.