Terugblik muziekbingo 25 augustus 2023

De tent van de Zomer Jazz Fiets Tour mocht op vrijdagavond gebruikt worden door de jeugdactiviteiten commissie (JAC). Deze keer geen activiteit voor de jeugd, maar voor het hele dorp. Muziekbingo. Jammer genoeg viel de deelname met 17 personen wat tegen.

De JAC heeft zelf de bingokaarten samengesteld. Op de kaart stonden getallen en titels van Nederlandstalige liedjes. Linda draaide de bingomolen en las het cijfer voor. De getallen 46 t/m 75 kwamen overeen met bepaalde liedjes. Arie speelde de liedjes af. Miente liep rond om alles in goede banen te leiden. Enkele liedjes die (deels) afgespeeld werden: Het land van Maas en Waal, Malle Babbe, Met de vlam in de pijp, Meisje ik ben een zeeman en Dans nog eenmaal met mij. Soms werd er uit volle borst meegezongen.

Er zijn 3 rondes gespeeld. Bij elke ronde waren er 3 leuke prijzen te winnen. Wanneer deelnemers tegelijk bingo hadden, bood de grote dobbelsteen uitkomst. Voor de verliezer was er lekkere chocolade. Tijdens de laatste ronde ging het om 3 tegoedbonnen van € 25,- van de plaatselijke horeca. Beschikbaar gesteld door Bij Hammingh, Garnwerd aan Zee en ’t Woaterbörgje. Hartelijke dank hiervoor.

Het was een gezellige avond. Meer deelname zou een volgende keer mooi zijn!

Eén reactie

  1. Het was een verrassend leuke avond met een fantastische meezing-bingo. De bingokaarten waren gratis, de prijzen geweldig .
    Zelf heb ik een etensbon gewonnen die ik kan besteden bij Garnwerd aan Zee, erg leuk.
    De inzet van de organisatie, de catering, de spelleider enz. worden gewaardeerd.
    Ze hadden erg hun best gedaan om er een leuke avond van te maken.
    Dank jullie wél !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.