Terugblik Carnavalsdisco voor de jeugd

(van de commissie jeugdactiviteiten)
Zaterdagmiddag 5 maart 2022 hebben we de school versierd voor het jaarlijkse carnaval voor de jeugd. Slingers, lichtslangen, maskers en discoverlichting zorgden voor een mooie sfeer. Van 19.00 – 20.00 uur was het feest voor de middenbouw. 13 kinderen gingen helemaal uit hun dak. Duwen, trekken en ook in de polonaise, iedereen was druk in de weer. Tijdens een korte pauze was er voor iedereen iets te drinken en een zakje chips.

Van 20.30 – 21.30 uur was het tijd voor de kinderen vanaf de bovenbouw. Ook hier waren 13 kinderen aanwezig. Er was muziek waarvan de tekst kon worden meegezongen vanaf een Tv-scherm.

Het is voor ons lastig in te schatten welke liedjes jullie mooi vinden. Wat kan wel of niet meegezongen worden? Hierbij doen we dan ook een oproep om door te geven welke liedjes (naam van de artiest en titel van het liedje) we de volgende keer kunnen gebruiken. Wacht niet tot het volgende carnaval, misschien organiseren we eerder een “meezing” avond.

Dus maak even een lijstje en stuur dat naar activiteitengarnwerd@gmail.com. Je mag het lijstje ook bij een volgende activiteit meenemen of bij één van ons in de brievenbus doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.