Sinterklaas speurtocht in Garnwerd.

De traditionele Sinterklaasintocht en het gezamenlijk Sinterklaasfeest voor de kinderen van Garnwerd, Ezinge en Feerwerd kan dit jaar niet doorgaan. De corona maatregelen maken het onmogelijk iets voor alle kinderen te organiseren. Daarom viert dit jaar elk dorp zijn eigen Sinterklaasfeest.

Dat willen we ook graag in Garnwerd voor de kinderen mogelijk maken en daarbij hebben we jullie hulp nodig!

We willen een speurtocht voor de kinderen maken, waarbij ze -al dan niet samen met ouders-, een rondje door het dorp lopen en op zoek gaan naar Sinterklaas dingen die mensen voor hun raam hebben gezet. Dus bijvoorbeeld een stoomboot, ingepakte cadeautjes, pieten muts, afbeelding van Sinterklaas, etc . Van 21 november tot 3 december is deze speurtocht voor kinderen beschikbaar. Deelname formulieren zijn overdag af te halen in de kerk.

Doen jullie mee?

Mail of app dan vóór 19 november je naam, adres en mailadres naar cmstrijker@gmail.com of 06-48944924

Je ontvangt dan een mail met een cijfer-lettercombinatie die je zichtbaar bij het item in de vensterbank zet of plakt.

Wanneer alle gevonden letters op de juiste plek gezet worden ontstaat een woord of zin dat wordt ingevuld op het speurtocht formulier.

Kinderen die het woord of de zin hebben gevonden, kunnen tegen inlevering van het formulier vervolgens een verrassingspakketje ophalen op een nader te bepalen plek.

Hoe leuk zou het zijn als er van 21 november tot 3 december veel Sinterklaasfeest dingen te zien zijn in de vensterbanken van Garnwerd en alle kinderen aan het speuren zijn. Voelt het tóch nog een beetje als een echt Sinterklaasfeest!

Dus maak ruimte in je vensterbank en mail of app vóór 19 november om te laten weten dat je mee doet!

Hartelijk dank!

Namens de Sinterklaascommissie,

Christine Strijker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.