Paddepoelsterbrug gebruikers

(ingezonden)
Zoals de meeste van jullie waarschijnlijk al middels de Brugterug-mail vernomen zullen hebben gaat de activiteit bij de Paddepoelsterbrug op zaterdag-middag 23 november door. Tussen 13.00 en 15.00 zal er een sloep mensen, die daar zin in hebben over en weer naar de overkant brengen, ten teken dat we voor herstel van deze verbinding blijven gaan.

We staan dan met een grote tent nabij de Paddepoelsterbrug met gezelligheid en warme drankjes. Marietta Rust zal het Paddepoelster-lied ten gehore brengen. We hopen dat een ieder in de gelegenheid is ons daar te bezoeken en gewenst een tochtje naar de overkant te maken.Iedereen is welkom dus neem gerust anderen mee.

Verder wachten we nog op de uitkomsten van het bestuurlijk overleg wat op 13 november heeft plaatsgevonden.
Gezien het feit dat het belang van het voortbestaan van de brugverbinding aan alle kanten inmiddels bevestigd is zijn we hoopvol gestemd.
Van de plaatsvervangend  directeur Rijkswaterstaat Noord Nederland, Mevrouw Mieke Attema, ontvingen we een mail dat er begin december de beloofde bijeenkomst over de Paddepoelsterbrug gehouden zal worden. We ontvangen daar nog een uitnodiging voor.
Zodra we wat meer informatie hebben over de huidige stand van zaken organiseren we weer een bijeenkomst.
Hartelijke groeten, Baudien Bauman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.