oproep vanwege aanrijding parkeerplaats Hunzeweg

Oproep: Wie heeft op donderdag 14 september of vrijdag 15 september een aanrijding tussen een rijdende en een geparkeerde auto (lichtgrijze Ford Ka) gezien op het de parkeerplaats aan de Hunzeweg, naast het trapveldje?

Omdat ik een lift kreeg van een inwoner van Garnwerd, heb ik mijn lichtgrijze Ford Ka op donderdagochtend 14 september geparkeerd op de parkeerplaats aan de Hunzeweg, aan de linker zijde van de parkeerplaats en direct rechts van de toerit naar het trapveldje. Vrijdagavond haalde ik de auto op en bleek dat de auto aan de linker zijde was aangereden. Helaas heb ik geen briefje kunnen vinden van degene die de aanrijding veroorzaakt heeft (misschien is er wel een briefje geplaatst, maar is dit weg gewaaid door het stormachtige weer).

Ik heb aanzienlijke schade (de auto is mogelijk total loss) en ben daarom benieuwd of iemand de aanrijding heeft zien gebeuren. Als er getuigen zijn die kunnen verklaren dat de auto is aangereden op de parkeerplaats, kan ik de schade hoop ik ten dele vergoed krijgen van het Waarborgfonds Motorverkeer.

Bedankt voor het meedenken en hartelijke groet,

Sietske Vervaat

sietskevervaat@hotmail.com

 

 

Reacties zijn gesloten.