Nieuwe lessen Shiatsu Winsum

(ingezonden)
Het is inmiddels veel te lang gelden dat we de DO-IN yoga lessen hebben gedaan, maar ik wil volgende maand weer beginnen!
De lessen zullen zijn op de maandagavond, 1e les 4 april, aanvang 19.30 uur in OBS de Kromme Akkers, Hunzeweg 68, Garnwerd; en op donderdagavond, 1e les 7 april, aanvang 19.30 uur in mijn praktijkruimte, Jacobijnenhuis, Hoofdstraat W. 27 te Winsum.

Ik ga weer les geven in series van 10 lessen. Indien van tevoren al duidelijk is dat je een (aantal) les(-sen) niet mee kunt doen, dan kunnen we daar natuurlijk rekening mee houden. De eerste lessen, op 4 en 7 april, zijn voor iedereen gratis! Dus ook als je een introducee mee wilt nemen, kan dat kostenloos! Wel even van tevoren melden uiteraard. De lessen duren een uur en zijn laagdrempelig. Je hoeft niet per se heel lenig te zijn maar de lessen zijn toch uitdagend en heel leerzaam. Bovenal zijn de lessen, net als de Shiatsu, gericht op ontspanning. Ontspanning in het geheel, maar ook ontspanning op specifieke plekken die daar behoefte aan hebben.
Ik hoop je (weer) als deelnemer te kunnen begroeten, ik heb er in iedere geval weer veel zin in!
Aanmelden kan via:
06-16553206
info@shiatsuwinsum.nl
Meer informatie: www.shiatsuwinsum.nl

Hopelijk tot gauw!
Vriendelijke groet,
Martin Noorda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.