Nieuwe bestuursleden dorpsvereniging gezocht

In maart volgend jaar stoppen drie van de vijf bestuursleden met hun werk voor de dorpsvereniging. Dat betekent dat er minimaal drie nieuwe bestuursleden nodig zijn. Zonder deze aanvulling kan het bestuur van de dorpsvereniging niet functioneren en komt het bestaansrecht van de dorpsvereniging in het gedrang!
Daarom deze dringende oproep aan de inwoners van Garnwerd om ons te komen versterken.
Denk niet meteen: dat is niks voor mij, want het geeft veel voldoening om samen voor het dorp leuke, gezellige dingen te organiseren en actief voor de belangen van de Garnwerders op te komen.
Zeker nu we straks deel uitmaken van de nieuwe gemeente Westerkwartier is het belangrijk dat ons dorp goed zichtbaar blijft en van zich laat horen.
We zoeken een penningmeester, een secretaris en een of meer leden. Het lijkt ons wenselijk dat de toekomstige bestuursleden een paar maanden
meedraaien om ingewerkt te raken en de taken goed overgedragen te krijgen. In maart kunnen ze dan officieel gekozen worden tijdens de algemene ledenvergadering.
Veel praktisch werk wordt ons uit handen genomen door de diverse commissies en werkgroepen, en door een aantal mensen die bereid zijn te assisteren bij contributielopen, Gört rondbrengen, enzovoort. Maar er moet een gekozen bestuur zijn dat de dingen bij elkaar brengt, verantwoordelijk en aanspreekbaar is en op het geld past.
Heel vaak vergaderen we niet (ongeveer eens per twee maanden), wel hebben we veel tussentijds contact via mail en app.
Wij vinden het belangrijk dat de dorpsvereniging blijft bestaan, zo belangrijk dat we op vrijdag 2 november een bijzondere ledenvergadering organiseren met als hoofdonderwerp de bezetting van het bestuur. Aanvang 20.00 uur in café Hammingh (Doorrit). Noteer de datum alvast, een uitnodiging volgt een week van te voren.
Een dringende oproep dus om een bestuurslidmaatschap te overwegen. Je kunt je bij ons aanmelden, maar het kan ook nog tijdens de vergadering.
Het bestuur: Nynke, Gerro, Lambertus, José en Liesje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.