Nieuw: Biologische groentepakketten in Garnwerd

(ingezonden) Vanaf 1 april as gaat De Eemstuin, een biologisch-dynamische groentekwekerij in Uithuizermeeden, groentepakketten bezorgen in Noord Groningen, zo ook in Garnwerd. Een mooie kans voor iedereen in ons dorp die graag biologisch, duurzaam en lokaal wil eten. En je hoeft er de deur niet voor uit!

De Eemstuin kweekt het hele jaar door meer dan 60 verschillende groentes. Door de koude kas die de Eemstuin rijk is, groeien er ook in de winter lekkere knapperige bladgroentes. Zo zijn de pakketten elke week vers en gevarieerd en gaan ze met de seizoenen mee.

Er is keuze uit 2 groentepakketten, die elk ten minste 5 verschillende soorten bevatten.
Het ene pakket is voor een 1 à 2 personen huishouden en kost €10,50.
Het andere is een gezinspakket en kost €16,50.

De Eemstuin staat sinds 3 jaar op vrijdag met een kraam op de Vismarkt in Groningen. Onderhand is daar een grote vaste groep vaste klanten ontstaan. En nieuwe mensen ontdekken ons nog steeds. De kwaliteit en versheid ( we garanderen een week houdbaarheid bij de juiste bewaarwijze) is uniek. De ene dag geoogst, de volgende dag al bij de klant.

Niet voor iedereen is het haalbaar om op vrijdag naar de markt te komen, vandaar dat we nu starten met een bezorgservice in een aantal dorpen in Noord Groningen.

Ben je enthousiast geworden? Kijk voor meer info op de website www.eemstuin.nl . Via de site kun je je direct aanmelden voor de pakketten.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met De Eemstuin, alle contactgegevens vind je op de site. Of vraag het mij, Annemiek Knottnerus. Ik werk sinds enige jaren met heel veel enthousiasme bij De Eemstuin.

Annemiek Knottnerus

Krassumerstraat 14a

a.knottnerus@live.nl

06-15201133

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.