Lambertus

Beste Garnwerders,
Zaterdagnacht is Lambertus Postma overleden. Lambertus is voor Garnwerd heel belangrijk geweest en betrokken bij veel dorpsactiviteiten. Onderdeel van de Boekeniers, diverse keren aan het bestuur van de dorpsvereniging deel genomen, bestuur Sjanters, medeschrijver van de dorpsvisie, organisator 40 om Garnwerd en nog heel veel meer, maar vooral een fijn mens.

Door de coronaperikelen is het nu niet mogelijk de uitvaart zo te organiseren zoals je dat zou wensen voor hem en daarom willen we vragen iedereen die herinneringen heeft aan Lambertus een heel kort filmpje op te nemen (max 1/2 min tot 1 min)  met de mooiste, leukste, grappigste herinnering die je hebt aan Lambertus. Deze voegen we samen en zo kan er een mooie film getoond worden op de uitvaart (en later in het dorp) met mooie herinneringen over Lambertus. Je kan dit filmpje met je mobiel opnemen en op de volgende manier sturen aan Sonja Hofstee:
Via mail: lambertus@garnwerd.eu
Via app: 06-25422122
Je mag dat telefoonnummer ook bellen, dan komt Sonja een filmpje opnemen.
Graag zo snel mogelijk, zodat er een mooi geheel van kan worden gemaakt.

Bestuur dorpsvereniging

Eén reactie

  1. Annegret de Hoop

    Op de site hanteren jullie gelukkig wel datum vrijdag 10 april, maar in beide mails mbt tot overlijden van Lambertus staat vrijdag 9 april

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.