Laatste schooldag Kromme Akkers

Alweer een jaar voorbij. Schooljaar 2016 – 2017 ligt achter ons. Op de laatste dag van dit schooljaar heeft de ouderraad van de Kromme Akkers in samenwerking met het dorp een zogenaamde “free run” uitgezet. De kinderen gingen verdeeld in groepen letterlijk door het dorp, over weilanden, door bedrijven en door diverse opengestelde huizen.

De midden- en bovenbouw hadden een zwaarder parcours dan de jongste kinderen. Overal waren hindernissen opgesteld, zoals pootje baden van opblaasbadje naar opblaasbadje en via stropakken over het hek bij de kerk klimmen. Er werden spelletjes gedaan en natuurlijk iets lekkers gegeten en gedronken. Ook werd er spontaan in het Reitdiep gezwommen.
Tot slot was er een roze suikerspin bij oma Terpstra. Rond half 12 gleden de kinderen van groep 8 letterlijk, via het raam, de school uit. 12 kinderen gaan hun schooltijd vervolgen in Groningen. We wensen hen allemaal alle succes van de wereld om dat te bereiken wat ze zelf graag willen. Dit spektakel kon alleen plaatsvinden door de grote hoeveelheid hulp die alle ouders, de oud groep 8 leerlingen, en dorpsbewoners hebben geboden.
Namens het team ontzettend BEDANKT voor alles.

(door: juf Attje)

Reacties zijn gesloten.