Kerstmarkt in Garnwerd voor het goede doel in Nepal!

P1060005 (2)Op zaterdag 19 en zondag 20 december vindt er van 12:00 tot 18:00 uur in de tuin van Familie Slangenberg aan de Hunzeweg 23 in Garnwerd een kerstmarkt plaats. U kunt er kerstartikelen en tweedehands spullen vinden en genieten van een warme kop thee, koffie of glühwein en zelfgebakken lekkernijen!

“De opbrengst gaat op 31 december mee met mij naar Nepal! Mijn naam is Myrthe Bakels en ik ben een goede vriendin van de familie Slangenberg. Na de recente aardbeving in april 2015, ben ik terug gegaan naar Nepal om mij in te zetten als vrijwilliger. 
Drie maanden heb ik gewerkt bij de organisatie ‘’Bring Thoughts to Action’’ (BTTA). Deze organisatie is opgericht na de aardbeving met als missie urgente hulp bieden aan de aardbevingsslachtoffers. BTTA heeft o.a. in de eerste maanden meer dan 250 tijdelijke woningen gebouwd en 11.600 kilo voedsel uitgedeeld! Vandaag de dag werk ik samen met BTTA aan diverse projecten om de Nepalezen te steunen. Denk aan het bouwen van permanente huizen, educatieve en recreatieve activiteiten met kinderen, ouders en ouderen en een project gericht op vrouwen emancipatie.  BTTA doet nog zoveel meer en wij kunnen uw hulp daarbij goed gebruiken. Ik vertel er graag alles over op de kerstmarkt!  
Nepal heeft nog heel hard hulp nodig want het is nog lang niet klaar in Nepal. De echte wederopbouw begint nu pas en daarom ga ik op 31 december weer terug naar Nepal om te helpen! Kom gezellig langs naar de kerstmarkt en help mee voor het goede doel! ”

Wanneer: op 19 en 20 december van 12:00 tot 18:00 uur.  
Waar: Hunzeweg 23, Garnwerd.  

Reacties zijn gesloten.