Introductieles ‘De Rijdende Popschool’ in Garnwerd

Rijdende-Popschool-039-300x200In Garnwerd kunnen kinderen en jongeren binnenkort kennismaken met De Rijdende Popschool. De muziekschool op wielen komt naar het dorp om een gratis, vrijblijvende introductieles te geven. Op donderdag 26 november tussen 16.00 en 18.00 uur is iedereen van 8 t/m 18 jaar welkom op OBS Kromme Akkers aan de Hunzeweg 68. De week daarna gaan de reguliere lessen van start.


Introductieles

Kinderen hoeven zich niet voor de introductieles op te geven, maar kunnen gewoon langskomen. Ze kunnen zich hier meteen aanmelden voor de reguliere lessen. Als ze niet naar de introductieles kunnen komen kunnen ze op 3 december gewoon meedoen na opgave bij info@derijdendepopschool.nl.

Om mee te doen met Popschool Garnwerd hoeven de kinderen geen instrument te kunnen bespelen. Ze hoeven ook niets mee te nemen, want De Rijdende Popschool komt naar de dorpen toe met alles wat nodig is om muziek te maken in een band.

Naar de mensen toe
De Rijdende Popschool heeft een bijzonder concept: een professionele bandcoach rijdt naar het dorp met alle spullen die nodig zijn, zoals instrumenten, versterkers, microfoons en een zanginstallatie. Bij De Rijdende Popschool krijgen kinderen en jongeren muziekles in een bandje, waarin ze voornamelijk popmuziek spelen. Ze mogen de liedjes zelf uitkiezen, in overleg met de bandcoach. Er zijn ook steeds meer volwassenen die bij De Rijdende Popschool in een bandje spelen!

Reacties zijn gesloten.